Regelement

Regelement

1 Het koken moet op hout, houtskool en/of   briketten. GEEN gas of elektrische hittebronnen
2 Elk team is zelf verantwoordelijk voor het mee nemen van ingrediënten/tenten/tafels/stoelen/brandstof en andere benodigdheden
3 Inlevertijden:1. Eerste gerecht poffertjes : 13:00 uur, 2. gerecht naar keuze (chefs choice)  :   15:00 uur
4 De gerechten mogen vanaf 5 minuten voor tot 5 minuten na inlevertijd worden ingeleverd bij de jury. De tijd van de jury klok is bindend
5 Ingrediënten zullen zo veel mogelijk ter plekke worden bereid. De   bereiding vormt een onderdeel van de jury puntentelling
6 Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 4 personen
7 Team captain moet minimaal 18 jaar zijn en heeft de verantwoording over   alle teamleden.
8 Gedurende de dag moet er minimaal 1 teamlid aanwezig zijn op de kookplek   van het team ( ivm brandgevaar)
9 Alles moet bereid worden in de Dutch Oven/skillet/gietijzer/poffertjespan op welke manier dan ook.
10 Elke teamcaptain wordt geacht deel te nemen aan de captainsmeeting
11  Het vrije gerecht (chefs choice) mag naar eigen vrij inzicht worden gepresenteerd met een maximale afmeting van 40×40 cm. (hou de garnering functioneel, onder andere om verspilling te voorkomen.)
12 Alle materialen die worden ingeleverd bij de jury kunnen voor de   prijsuitreiking worden opgehaald door de teams op de inlevertafel. Materialen   die aan het einde van de dag niet opgehaald zijn kunnen niet op een later moment geclaimed worden. (deze worden waarschijnlijk weggegooid.)
13 Indien na inschrijving, en na het uitgeven van de poffertejespasn, een team zijn   inschrijving annuleert worden de kosten van de poffertjespan en versturen ervan  ingehouden op het inschrijfgeld
14 Elk team wordt geacht te werken volgens de hygiëne code en met schoon materiaal te werken. Ook bij het serveren van de gerechten houden we dit in acht.
15 Elk team is verantwoordelijk voor schoon, heel en intact achterlaten van   zijn plek.
16 De veldjury mag temperaturen controleren van ingrediënten en vragen stellen over de bereiding.
17 Hou garnering eenvoudig en passend bij het gerecht. Het is geen   garneringswedstrijd. Garnering moet eetbaar zijn.
18 Als een jurylid een onvoldoende geeft zal deze worden aangemoedigd een   uitleg te geven via een comment card. Deze zullen worden toegevoegd aan de   cijferlijst zonder verwijzing van het jurylid
19 Het oordeel van de jury is definitief en wordt niet ter discussie gesteld
20 Op het terrein mag niet gegraven worden, evt schade kan worden verhaald   op het team
21 De door de organisatie gemaakte foto’s mogen vrij gebruikt worden door de   organisatie en zijn sponsoren voor promotionele doeleinde
22 Indien een team afziet van deelname na de sluiting van de inschrijving   (23 september 2019 0:00uur) kan er alleen een deel van het inschrijfgeld worden teruggevorderd indien er een vervangend team is

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien